När du har slutfört ditt köp på vår webbplats kan du se vad som händer härnäst: 1.    Bekräftelse av beställning  

 

Woohoo, ditt köp är slutfört! Du kommer att få ett e-postmeddelande till den adress du angav med alla detaljer. Detta e-postmeddelande är ett bevis på att din beställning har loggats i vårt system. 

 

 

2.    Betalning mottagen 

 

Så snart din Emma-order har registrerats i vårt system kontrollerar vi vilken betalningsmetod du använde för att slutföra köpet. Detta steg kan ta upp till X dagar, beroende på betalningsmetod. Vad händer om det är något strul med betalningen? Du behöver inte oroa dig! Du kommer att få ett e-postmeddelande som förklarar vad som hände och ber dig att göra en ny beställning med en annan betalningsmetod. 

 

 

3.    Förberedelse av beställning  

 

När vi har bekräftat betalningen för din beställning går din förfrågan till vårt lager, och det är där magin händer. Vi förbereder allt så att du kan ta emot din beställning på nolltid. 

 

 

4.    Beställningen redo för leverans  

 

När din Emma är klar och ligger i sin förpackning kommer kuriren för att hämta den. Då får du ett e-postmeddelande med en smidig spårningslänk så att du kan följa varje steg i leveransen. Nyfiken på vilka kurirer Emma samarbetar med? Håll utkik, vi kommer snart att avslöja det! 

 

 

5.    Beställningen på väg  

 

Nu är din beställning i kurirens trygga händer, bara en liten bit från ditt hem! Så snart dina Emma-produkter anländer meddelar kuriren oss och du får ett e-postmeddelande som bekräftar leveransen. Sedan börjar ditt testäventyr, så att du kan få ut det mesta av våra produkter. 

Hur vet jag exakt när min beställning kommer? Den informationen ligger i händerna på leveransföretagen GLS och BRING. Du får uppdateringar direkt från kuriren och kan hitta rätt information på kurirens portal. Håll utkik! 

 


6.    Njut av!  

 

Få ut det mesta av dina nya Emma-produkter! Vi vill vara en del av din bästa nattsömn, och vi kan inte vänta med att höra vad du tycker! Berätta allt för oss, vi vill ha din feedback. Vi kommer att skicka en enkät inom kort. Håll utkik här!