Kortbetalning: Du kan genomföra ditt köp snabbt och säkert med ditt betalkort.

Banköverföring: Vid beställning skickar vi ett bekräftelsemail med kontoinfomration där du kan utföra en banköverföring från valfri bank inom EU direkt till vårt konto. Så snart vi mottagit din betalning påbörjas processen för att skicka din order hem till dig.

Klarna: Med Klarna kan du betala senare. Du kan välja om du vill betala summan inom 14 dagar eller i slutet på månaden. Du kan även delbetala med en del utav summan nu och resten utav köpsumman vid ett senare tillfället. Klarna erbjuder även avbetalning över flera månader.